0
Fudbal

Mile Svilar (FOTO: AS Roma/X)

LJORENTE SLOMIO SRCA NAVIJAČA FIORENTINE: Mile Svilar ponovo odbranio penal!

Objavljeno: 10.03.24 u 22:52

‘Vučica’ u odličnoj formi.io

Fudbaleri Rome Fiorentine odigrali su meč 28. kola italijanske Serije A i rezmirizali 1:1 na ‘Artemio Frankiju’. Od dolaska Danijelea De Rosija na klupu ‘đalo-rosi’ igraju fanstatično i na 12 utakmica imaju samo jedan poraz od Intera. Bivši kapiten kluba radi odličan posao.

Ko treba da bude prvi golman reprezentacije Srbije!
  • Đorđe Petrović (63%, 742 Glasova)
  • Vanja Milinković-Savić (25%, 293 Glasova)
  • Predrag Rajković (12%, 146 Glasova)

Ukupno glasalo: 1.181

Loading ... Loading ...

‘Viola’ je bila bolji protivnik tokom čitavog susreta, a u 18. minutu su došli do vođstva kada je Luka Ranijeri bio precizan. Roma je došla do izjednačenja u 58. minutu golom Auara, da bi izabranici Vićenca Italijana došli do nove prednosti u 69. minutu pogotkom Mandragora.

Mogla je Fiorentina do većeg vođstva, ali je Mile Svilar odbranio penal Luki Biragiju koji je u 80. minutu mogao da reši pitanje pobednika. ‘Vučica’ je iščupala bod timu iz Firence u petom minutu sudijske nadoknade kada je defanzovac Ljorente postigao prelep pogodak i stavio tačku na susret.

Nakon ovog kola Roma je na petom mestu sa 48 bodova i u sledećoj rundi igraju protiv Sasuola. Fiorentina je sada na poziciji broj osam sa 43 boda, a u sledećoj utakmici ih očekuje okršaj sa Atalantom.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter