0
Evropske lige
Liverpul - Mančester siti

FOTO: Twitter/@LFC, Twitter/@ManCity

(HOTSPORT LIVE STREAM) Liverpul – Mančester siti: Poslednji sudar titana na Enfildu koji može mnogo toga da odluči!

Objavljeno: 10.03.24 u 16:45

Utakmicu uživo pratite na našem protalu

U nedelju, 16.45, fudbalski svet će prisustvovati spektakularnom sudaru titana na Enfildu. Jirgen Klop i Pep Gvardiola, dva velikana sveta fudbala, sastaće se poslednji put u ulogama menadžera Liverpula i Mančester sitija. Ova dva strateška genija su tokom godina izgradila rivalstvo koje će ostati urezano u istoriji fudbala.

Nemac je podigao Liverpul na najviši nivo, dok je Španac isto učinio sa Sitijem. Njihove ekipe su postale prave mašinerije koje guraju jedna drugu do krajnjih granica, stvarajući nestvarne borbe i šampionske trke. Ovaj poslednji duel u Premijer ligi imaće poseban značaj, ne samo rezultatski. Sa razlikom od samo jednog boda između Liverpula i Sitija, oba tima su u žestokoj borbi za vrhom tabele, goni ih Arsenal sa 64 boda.

Jirgen Klop će podići sidro iz liverpulske luke na kraju sezone, ostavljajući neizbrisiv trag. Nedostajaće Nemac fudbalu dok se ne vrati, a Pep Gvardiola nije krio svoje poštovanje prema njemu. Ovaj meč će biti ne samo ultimativni spektakl, već i emotivan oproštaj od jednog od najvećih menadžera u fudbalskom svetu.

Sa preko 60.000 navijača na Enfildu i milionima očiju širom sveta uprtih ka crvenim i plavim dresovima, očekuje nas još jedna u nizu nezaboravnih borbi između Liverpula i Sitija. Nedelja će biti ispisana u istoriju kao dan kada će se odigrati poslednji čin ovog epskog rivalstva.

Po prvi put na HOTSPORT.rs imaće te priliku da pratite „Live stream“ odnosno prenos uživo jednog meča, a to će te moći da uradite na snimku ispod:

Liverpul će izaći u sledećoj postavi:

Pep Gvardiola trener Mančester sitija se odlučio za sledeći sastav:

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter