0
Domaći fudbal

from left Arandjel Stojkovic, Mihajlo Ilic, goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Nikola Antic, Franck Kanoute and Kristijan Belic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Partizan at stadium FK Vozdovac (JNA) on September 03, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LAKO JE BITI GOLMAN PRED STAMENIM ODBRANAMA, AJDE BUDI GOLMAN U PARTIZANU: Jovanovič istakao kandidaturu za prvog čuvara mreže!

Objavljeno: 10.03.24 u 12:40

Apsolutno je trenutno uz Petrovića najbolji srpski golman.

Predrag Rajković i Vanja Milinković-Savić imaju sjajne brojke, pogotovu golman Torina, ali je statistika pomalo neiskrena, jer su ispred čuvara mreže postavljeni jedni od najjačih bedema u Evropi.

Daleko od zida je upravo odbrana Partizana, koja je na derbiju pokazala da je daleko od ozbiljnog kvaliteta i uigranosti, jer su crveno-beli komotno mogli da nadmaše Nordsjeland u broju golova.

Ipak, jedan čovek je bio na poslednjoj liniji vatre, i apsolutno je spasio bod Partizana na Marakani, ali i istakao kandidaturu za odlazak na Evropsko prvenstvo i to kao prvi golman.

Čovek koji je direktno zaslužan ponajviše za prvo mesto crno-belih u ovom delu sezone, prosto mora da bude jedna od dve glavne opcije Dragana Stojkovića u Nemačkoj.

Refleksne reakcije, čitanje igre, pravovremeni izlasci i još mnogo toga su kod heroja Partizana, Aleksandra Jovanovića na najvišem mogućem nivou, i zaista je bizarno kako takav golman nije već odavno u ligama petice.

Bilo kako bilo, ako se bude pravilno radilo do juna, broj jedan tima iz Humske će zadužiti opremu reprezentacije Srbije i ravnomerno konkurisati za mesto između stativa, u najmanju ruku.

148
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter