0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

EMOTIVNA SCENA NA MARAKANI: Sinovi Siniše Mihajlovića gledali večiti derbi! (FOTO)

Objavljeno: 10.03.24 u 16:21

Stigli su na mesto na kojem je njihov otac postao legenda

Porodica Siniše Mihajlović bila je u centru pažnje juče na 172. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, gde su rivali podelili bodove rezultatom 2:2. Dražen Mihajlović, mlađi brat legendarne fudbalske ikone i trenera Siniše Mihajlovića, zajedno sa sinovima slavnog sportiste, prisustvovao je spektaklu na stadionu Marakana.

U svečanoj loži stadiona, Dražen i Mihini sinovi, Dušan i Nikolas, pružili su podršku klubu za koji je njihov otac ostvario nezaboravne trenutke, uključujući osvajanje titule evropskog šampiona 1991. godine.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Европски Шампион (@bari91_stella_rossa_sv_nikola_)

Slike ove porodične podrške postale su neizostavan deo fudbalske atmosfere, a posebno su se istakle fotografije ispred Marakane, gde su se sinovi Mihajlovića slikali sa jednim od vernih navijača noseći sliku Siniše iz vremena kada je igrao za Crvenu zvezdu.

Porodični doživljaj nije bio rezervisan samo za utakmicu, već su Dušan i Nikolas Mihajlović podelili i sjajnu atmosferu sa stadiona, otkrivši i detalje iz Zvezdinog muzeja, među kojima je bio i slavni trofej iz ere kada je Siniša Mihajlović ostavio neizbrisiv trag u srpskom fudbalu. Ova poseta Marakani postala je još jedan nezaboravan trenutak u bogatoj fudbalskoj tradiciji porodice Mihajlović.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter