2
Domaći fudbal

Crvena Zvezda - Partizan, Superliga Srbije, Srbija, Beograd Mart 9, 2024. (photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

VLADAN MILOJEVIĆ NAKON REMIJA: ‘Miloje bunker i to?’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.24 u 22:05

Svestan je i sam šta se pričalo na društvenim mrežama.

Fudblaeri Crvene zvezde i Partizana su remizirali rezultatom 2:2 u 172. ‘večitom derbiji’ na stadionu ‘Rajko Mitić’ u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

 

Nakon utakmice prisutni novinari su upitali Vladana Milojevića, da li je ovo najbolji derbi njegove ekipe uzimajući u obzir utakmice iz prvog mandata. Vladan je na to rekao:

FOTO: Starsport

‘Miloje bunker i to? Malo sam pokazao da možemo malo i da napadnemo, da se ne branimo. Šalu na stranu. Pravite na osnovu igrača koje imate. Pripremili smo utakmicu na pravi način. Uvek postoje detalji, greške, fudbal je živa igra. Probali smo da dominiramo, stvaramo šanse, dajemo golove. Kad dobijete i primite gol iz apsolutne kontrole, onda dobijete šok gol pred poluvreme. Onda drugo poluvreme, nezgodni trenuci… Golovi koji mogu mnogo da utiču na igru. Igrali smo do zadnjeg minuta, stvarali šanse. Partizan ima dobre igrače. Tako se završilo, idemo dalje.’ – reči su trenera Crvene zvezde.

8
2
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter