1
Domaći fudbal

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on September 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘SREĆA NIJE BILA NA NAŠOJ STRANI’: Šerif zadovoljan pogotkom, ali ne i rezultatom! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.24 u 22:58

Sve redovnije upisuje se u listu strelaca.

Fudblaeri Crvene zvezde i Partizana su remizirali rezultatom 2:2 u 172. ‘večitom derbiji’ na stadionu ‘Rajko Mitić’ u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Nakon utakmice svoje utiske izneo je i strelac drugog gola za ‘crveno-bele’, Šerif Endiaje:

‘Očekivali smo tešku i zahtevnu utakmicu, ali smo želeli da osvojimo tri boda. Sreća nije bila na našoj strani, ali smo osvojili bod i nastavljamo borbu za titulu. Mnogo smo mašili, oni su se branili, i bilo je teško probiti to.’ – rekao je Šerif i potom dodao:

‘Meni kao napadaču, promašene šanse najteže padaju. Ipak, sada sam opušteniji, zbog sebe i ekipe, jer sam svestan da trener Milojević veruje u mene. Želim da nastavim da postižem golove.’ – dodao je snažni napadač, koji je potom samo potvrdio koliko mu znači pogodak, iako nisu pobedili:

‘Osećam se bolje, jer nismo izgubili. Tada sam sebi nabio pritisak, dosta sam mašio tokom jeseni, i razmišljao sam da je to ‘sve ili ništa‘. Posle ove utakmice nemam dilemu, bolji smo od Partizana.’ – zaključio je Šerif Endiaje.

3
0

1 Komentara

  1. Vic-Oglas:
    Traži se fudbalski sudija koji će malo bolje suditi derbi u našu korist, i dati crveni karton protivničkom igraču već u prvoj minuti. Nagrada 1000 eura. Šifra: Očajna Crvena Zvezda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter