0
ATP

FOTO: Screenshot/Instagram/@tennistv

NOVAKOVE LUDORIJE U SAD: Vozio Cicipasa u kolicima, igrao fudbal, pa proslavio gol u stilu Ronalda! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.24 u 10:10

Nole konstantno u centru pažnje od dolaska u SAD

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, iskoristio je svoj dolazak u Sjedinjene Američke Države ne samo za treninge već i za druženje sa porodicom i kolegama teniserima. Iako još nije odigrao nijedan zvaničan meč, Đoković je već privukao pažnju javnosti svojim neobičnim potezima.

Jedan od tih momenata zabeležen je kada je Đoković u jednom trenutku „završio“ sa Stefanosom Cicipasom, kog je vozio u kolicima za prodavnicu. Ovaj neočekivani susret izazvao je čuđenje prolaznika koji su želeli da zabeleže ovaj neobičan prizor, što im je i uspelo.

 

Pored toga, pojavio se i video snimak na kojem Novak igra fudbal i postiže gol, nakon čega je usledilo slavlje. Đoković je bez oklevanja skinuo majicu i proslavio u stilu Kristijana Ronalda.

Međutim, ono što je privuklo pažnju mnogih navijača jesu ne samo Đokovićevi izraženi mišići, već i krstić koji nosi na grudima.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

 

U međuvremenu, saznali smo i termin prvog zvaničnog meča Novaka Đokovića protiv Aleksandra Vukića. Taj meč očekuje se u noći između subote i nedelje, ne pre 23 sata. Navijači s nestrpljenjem iščekuju ovaj susret i nadaju se uspehu svog omiljenog tenisera.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter