0
ATP
Novak Đoković

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

NOVAK KREĆE U NOVI POHOD: Đoković saznao termin svog prvog meča na Indijan Velsu!

Objavljeno: 09.03.24 u 09:52

Navijači neće biti oduševljeni

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, spreman je da započne svoj nastup na turniru u Indijan Velsu, gde će se u drugom kolu suočiti sa izazovom protiv Aleksandra Vukića iz Australije. Njihov duel zakazan je kao treći na programu za subotu, od 11:00 po lokalnom vremenu, odnosno očekuje se da će Novakov meč po srednjeevropskom vremenu početi ne pre 23:30.

Novak, koji je trenutno na vrhu ATP liste, imaće priliku da pređe iz subote u nedelju po našem vremenu u svojoj potrazi za novim rekordima i osvajanjem nove karijerne titule. S obzirom na izuzetnu formu i dominaciju koju je pokazao u prethodnim turnirima, očekuje se da će Đoković pružiti spektakularan tenis u ovom susretu.

Sa druge strane, Aleksandar Vukić, rođen u Australiji, izborio je mesto u drugom kolu Indijan Velsa pobedivši Močizukija iz Japana sa 7:6, 7:6. Vukić, 69. teniser sveta, ima crnogorske korene i sa 13 godina je odlučio da se posveti tenisu umesto fudbala. Njegova borba protiv Novaka Đokovića obećava uzbudljiv teniski duel, a ljubitelji belog sporta jedva čekaju da vide kako će se odvijati ovaj susret na terenu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter