0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

MICIĆ SOLIDAN U PORAZU ŠARLOTA: Jović dobio pola sata, ali je imao jednu bledu partiju! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.24 u 09:12

Obojica su doživeli poraze

Srpski košarkaš Vasilije Micić bio je starter za Šarlot, ali njegova ekipa nije uspela da se raduje, poražena je od Vašingtona rezultatom 112:100! Micić je ostvario solidan učinak sa 14 poena, tri skoka i tri asistencije, ali napor Hornetsa nije bio dovoljan da zaustavi preokret Vizardsa, posebno u poslednjoj četvrtini.

Vašington je bio na korak od negativnog rekorda franšize, suočavajući se sa 17 uzastopnih poraza pre nego što su se izdigli i dominirali poslednjom deonicom, koju su dobili sa 44:24. Kajl Kuzma i Deni Avdija bili su ključni igrači za ovaj preokret, sa Kuzmom koji je završio meč sa impresivnih 28 poena, devet asistencija i osam skokova, dok je mladi Avdija ubacio 18 poena i uhvatio 14 skokova.

Majls Bridžis je briljirao za Šarlot sa 32 poena i 12 skokova, Brendon Miler je dodao 21 poen, dok je Davis Bertans doprineo sa 14 poena. Ipak, Hornetsi sada imaju najduži aktivni niz od šest uzastopnih poraza u NBA.

U drugom duelu, Nikola Jović i njegov Majami nisu uspeli da pomognu Nikoli Jokiću i Denveru u borbi za prvo mesto Zapada, jer su poraženi od Oklahome rezultatom 107:100. Jović je za pola sata na terenu postigao sedam poena, uhvatio osam skokova i imao tri asistencije. Haime Halez Džunior predvodio je Tanderse sa 25 poena, dok je Šaj-Gildžes Aleksander briljirao sa 37 poena, obezbeđujući važnu pobedu za Oklahomu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter