0
ATP

FOTO: Starsport

KRAJ ZA LAJOVIĆA: Novak jedini preostali Srbin na Indijan Velsu! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.24 u 11:21

Ništa od duela Lajović – Cicipas

Dušan Lajović završio je svoje učešće na turniru u Indijan Velsu već u drugom kolu nakon poraza od domaćeg igrača Frensisa Tijafoa rezultatom 6:3, 6:3.

Lajović nije imao priliku da ozbiljnije ugrozi Amerikanca tokom meča. Već u prvom setu doživeo je rani brejk, dok je Tijafo stekao osetnu prednost od 4:1. Iako je Dušan uspeo da se vrati sa jednim brejkom, u devetom gemu je izgubio svoj servis, čime je završen prvi set.

U drugom setu, Lajović je uspeo da drži korak sa protivnikom do šestog gema, kada je Tijafo ponovo napravio brejk i zatim okončao meč u svoju korist. Njegov naredni protivnik biće Stefanos Cicipas, koji je slavio protiv Lukasa Puja rezultatom 6:3, 6:2.

 

Lajović je do drugog kola stigao nakon pobede nad Emilom Rusovorijem, meč koji se igrao dva dana zbog prekida. Poraz Dušana znači da je jedini srpski predstavnik na turniru ostao Novak Đoković, koji će se suočiti sa Aleksandrom Vukićem. Pre Lajovića, turnir su napustili i Miomir Kecmanović, dok je Hamad Međedović zaustavljen u kvalifikacijama. Navijači sada sa nestrpljenjem očekuju nastavak Đokovićevog puta u takmičenju

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter