0
ATP

FOTO: Twitter/@LaverCup

FEDERER IZABRAO SVOJE FAVORITE NA INDIJAN VELSU: Švajcarac nema nikakvu dilemu!

Objavljeno: 09.03.24 u 13:24

Jasan je bivši broj jedan

Nekadašnji teniski šampion Rodžer Federer nedavno je izrazio svoje mišljenje o potencijalnim favoritima za osvajanje Indijan Velsa, jednog od najprestižnijih teniskih turnira. Prema Federeru, trenutno nema dileme – Novak Đoković je apsolutni favorit.

Federer je istakao da je Đoković neosporno u velikoj prednosti, a takođe je pohvalio Janika Sinera, ističući da ovaj mladi teniser igra najbolji tenis u svojoj karijeri. Međutim, Federer naglašava da ne treba zanemariti ni mladog Alkaraza, koji se takođe vraća u formu i brani titulu.

Mislim da je Đoković veliki favorit. Mislim takođe da Siner nije izgubio još od Australijan opena. Alkaraz se takođe vraća u igru i da je branilac titule, tako da mislim da će pobednik biti jedan od ta tri momka. Nažalost, Nadal se povukao – izjavio je Federer.

Đoković će se na ovom turniru truditi da ostvari rekordnu šestu titulu i time se dodatno distancira od Federera koji, poput njega, ima pet osvojenih trofeja na Indijan Velsu.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter