0
Domaći fudbal
Dragović

Aleksandar Dragovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport.rs ©)

DRAGOVIĆ SE OGLASIO: Evo šta je kapiten Crvene zvezde poručio navijačima pred večiti derbi! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.24 u 15:11

Nadamo se fudbalskom spektaklu

Aleksandar Dragović, kapiten Crvene zvezde, otklonio je sve sumnje oko svog učešća u 172. večitom derbiju protiv Partizana. Iako je prethodnih dana postojala dilema zbog povrede koju je zadobio na prethodnoj utakmici sa TSC-om, Dragović je na dan utakmice razveselio navijače crveno-belih.

Na svom Instagram profilu, Dragović je podelio inspirativni snimak koji je odjeknuo među vernim pristalicama Crvene zvezde. U videu, kapiten je jasno stavio do znanja da je spreman za ključni duel sa Partizanom, koji je bio zakazan za 17.00 časova.

Iako se činilo da bi povreda mogla da ga udalji iz igre, Dragović je pokazao neverovatnu posvećenost oporavku, uključujući i brzu intervenciju medicinskog tima. Na kraju, najnoviji rođendanski slavljenik pridružiće se Urošu Spajiću u tandemu zaduženom za ključnu odbranu crveno-belih tokom najveće svetkovine srpskog fudbala.

Ovaj gest kapitena Dragovića dodatno je podigao uzbuđenje među navijačima pred derbi, dok se svi zajedno raduju još jednom spektaklu na terenu „Rajko Mitić“.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter