4
Domaći fudbal
Vladan Milojević

Vladan Milojević (FOTO: Starsport)

MILOJEVIĆ GRMEO POSLE DERBIJA: ‘Scenario već viđen od pre nekoliko godina!’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.24 u 20:34

 ‘Od početka prvenstva stalno je neko osporavanje’.

Fudblaeri Crvene zvezde Partizana su remizirali rezultatom 2:2 u 172. ‘večitom derbiji’ na stadionu ‘Rajko Mitić’ u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. ‘Crveno-beli’ su bili bliži pobedi, imali potpunu kontrolu igre tokom čitavog susreta, ali je golman gostiju Aleksandar Jovanović bio na visini zadatka i sprečio možda i katastrofu svog tima.

Trener aktuelnog šampiona države, Vladan Milojević je na konferenciji za medije bio besan na javnost zbog hajke na njegov klub da je ‘državni projekat’.

-Scenario je već viđen. Dva puta kad pravite istu stvar. Otkako sam došao pravi se negativna atmosfera prema nama. Već viđena ista priča od pre nekoliko godina, da je titula nameštena, da je jedan klub potlačen, da bu država ne pomaže. Pljuvanje po predsedniku, pravljenje pokreta samo da se napravi da je neko ugrožen, a neko povlašćen. Da je nama neko poklonio, dao, taj scenario je viđen. Ne znam šta će da bude na kraju – poručio je.

Pohvalio je navijače.

-Bravo za naše navijače, moj klub. Borićemo se. Trenutno smo drugi. Ima još 40 bodova u igri. Srbija ima nešto da pruži. Srpski fudbal nije toliko loše kao što se predstavlja. Hajmo da gledamo pozitivne stvari. Čestitao bih mojim igračima na igri, borbi, zalaganju. Navijačima kapa dole – naveo je.

Nakon toga je usledilo pitanje da li je ljut na nekoga.

-Nisam ni na koga ljut. Od početka prvenstva stalno je neko osporavanje. Ja kao trener neću da dozvolim, odnosno, da kažem svoje mišljenje. Kada neko ima, sve je pošteno, kad neko drugi… Vodi se neka kampanja da mi šta god da uradimo nije pošteno. Ja to više neću da dozvolim – zaključio je Milojević.

BONUS SADRŽAJ:

DULJAJ O SUĐENJU NA DERBIJU: ‘Onaj ko vidi, vidi sve!’

2
15

4 Komentara

  1. E moj Miloje neefikasnost svojih igraca opravdavas da se vodi hajka protiv zvezde. Istina je drugacija pomazu vam sudije kako koji to svi znaju i vide ali nece vam ni to pomoci. Zivi zid na 10 ipo metara, iskljucenje Severine, Hvanga ne iskljucuje sudija opsada nasega gola trajala je 15 min + nadoknada 9 min sramota pa reci da se vodi hajka protiv zvezde guraju vas kao i ovih godina ali zato u evropi sluzite za gol razliku kao i mi. Protiv drugih klubova kada vam neide sviraju vam penale da krenete. Juce ste bili veci trkaci jer vam je to Partizan nametnuo i dozvolio. Zato nekukaj lazno morate da idete dole nicija nije sijala do zore znas kako se kaze u Arandjelovcu i kod nas u Lazarevcu komsija

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter