4
Domaći fudbal

Uroš Spajić (FOTO: Starsport)

SPAJIĆ RAZOČARAN NAKON DERBIJA: ‘Partizan nije došao da igra fudbal!’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.24 u 19:35

‘Valjali su se 30 od 90 minuta po terenu, a sada slave 2:2, dok je nama ovo kao poraz.’

Fudbaleri Crvene zvezde Partizana odigrali su 172. večiti derbi u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 17 časova. Na kraju je okršaj završen remijem 2:2, a ‘crveno-beli’ su bili dosta bolji protivnik, ali je golman gostiju Aleksandar Jovanović svojim bravurama sačuvao svoj tim možda i katastrofe.

Strelac prvog gola i defanzivac tima iz Ljutice Bogdana, Uroš Spajić je nakon meča bio razočaran i za Arenu Sport istakao da su ‘crno-beli’ nisu došli da igraju fudbal.

-Mislim da davno nije bilo ovoliko šansi na derbiju. Zahvaljujem se navijačima. Svaka čast momcima. Prikazali smo šampionsku igru. Ništa nije rešeno. Protivnik nije došao da igra fudbal. Valjali su se 30 od 90 minuta po terenu, a sada slave 2:2, dok je nama ovo kao poraz. Žao mi je ove publike. Crvena zvezda treba da teži da dominira i uvek igra napadački – naveo je Spajić.

10
6

4 Komentara

  1. Ti si krivac za oba gola Partizana. Samo je golman “ ležao“ a sudija produžio deset minuta. Crveni za Hvanga ?

    1
    0
    Odgovori
  2. Kako te nije sramota da daje takve komentare. Trebali su se skloniti da dudes go za pobjedu. Srami se svojih izjava kao fudbaler,a da si pravi fudbaler I uzor omladini nikad nebi ni komentarisa takve stvari. Sramota a jos veca ko ti dao traku

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter