0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

BOGDAN ISPISAO ISTORIJU: Srbin se sjajnom partijom konačno pridružio „klubu 1000“ u NBA ligi! (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.24 u 08:27

Zaista veliko dostignuće

U spektakularnom okršaju između Atlante i Memfisa, košarkaši Hoksa su na kraju izašli kao pobednici, zadržavajući kontrolu nad neizvesnom utakmicom i slavivši rezultatom 99:92. Tokom meča, očekivano uzbuđenje pratilo je smenjivanje timova u prednosti, a serije poena i impresivni šutevi sa distance dodatno su začinili veče.

Igra je započela dinamično, s košarkašima Memfisa koji su brzo stekli prednost 9:3 u prvih nekoliko minuta. Međutim, Bogdan Bogdanović, sjajni reprezentativac Srbije, odmah je pokazao svoj talenat trojkom, pridružujući se seriji šuteva sa distance koja je uskoro izjednačila rezultat.

Girzlisi su uspeli da stvore značajnu prednost sredinom prve četvrtine, postigavši seriju od 16:4. Ipak, Hoksi nisu odustajali, a mini preokret pred kraj prvog poluvremena omogućio im je da uđu u egal sa rezultatom 46:46, zahvaljujući sjajnim izdanjima Hantera i Bogdanovića.

Drugo poluvreme donelo je nove uzbuđenja, s Hoksima koji su otvorili serijom 11:2, predvođeni Bogdanovićem i Kapelom. Međutim, Grizlisi su odgovorili serijom od 9:0, a igra u serijama nastavljena je tokom četvrte četvrtine. Ipak, sjajna igra Mareja i Bogdanovića omogućila je Houksima da zadrže prednost i slave rezultatom 99:92.

Bogdan Bogdanović se istakao s 16 poena, šest skokova i tri asistencije, a njegova sjajna forma doprinela je i tome da postigne svojih prvih 1.000 poena u ovoj sezoni. Ova pobeda čini Houkse još konkurentnijim u čvrstoj borbi za pozicije u plej-ofu.

19
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter