0
Evroliga

Pi-Džej Doužer(FOTO: Starsport)

UTAKMICA SEZONE ZA PARTIZAN: Sve o meču koji može mnogo da donese crno-belima! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.24 u 09:20

Pobeda bi značila ozbiljan korak ka borbi za plej-of

Partizan je spreman za izazov večerašnjeg susreta protiv Olimpije u Milanu, zakazanog za 20:30 časova, u okviru 28. kola Evrolige. Ovaj meč predstavlja ključnu tačku za crno-bele, jer bi pobedom mogli značajno da se približe mestu u plej-inu. Trenutno se Partizan nalazi na skoru 13-14, delujući kao ozbiljan konkurent za poziciju između 10. i 11. mesta u Evroligi.

Valensija je sinoć poražena od Barselone, ostavljajući prostor Partizanu da iskoristi ovu priliku i popne se na plej-of poziciju. Međutim, izazov pred crno-belima je veliki, jer će morati da se suoče s timom Olimpije, koja takođe teži istom cilju.

Što se tiče zdravstvenog stanja tima, trener Andrea Trinkijeri moći će da računa na Šabaza Nejpira, Dijega Flakadorija i Nikolu Mirotića, dok će Bili Beron, Stefano Tonut i Aleks Pojters biti odsutni iz sastava. Sa druge strane, očekuje se da će Ognjen Jaramaz i Džejms Naneli, iako „roviti“, dati doprinos timu koliko god je to moguće.

Partizan je svestan važnosti ovog susreta i nastojiće da ostvari ključnu pobedu kako bi se približio plej-ofu, čime bi dodatno obezbedio svoje mesto među najboljima u Evroligi. Utakmica u Milanu nosiće veliki naboj i očekuje se da će crno-beli pružiti maksimalan napor u borbi za važne bodove.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter