1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ŠOKANTNE KVOTE ZA 172. VEČITI DERBI: Kladionice ozbiljno potcenile jedan od dva najveća srpska kluba! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.24 u 10:13

Malo je reći da je ovako nešto iznenađenje

Crveno-beli i crno-beli navijači sa nestrpljenjem iščekuju 172. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, koji će se odigrati na stadionu crveno-belih. Sa manje od 24 sata do početka meča, prve kvote su se pojavile, a uzbuđenje raste među ljubiteljima fudbala.

Iako je večiti derbi nekada bio proslava srpskog fudbala, u poslednje vreme je primetan pad kvaliteta igre, s obe ekipe koje sve više taktiziraju umesto da igraju s puno strasti. Ipak, prethodni derbi na stadionu Partizana doneo je neophodnu „iskru“ ovoj utakmici, uz golove Mateusa Saldanjea i Bibarsa Natha za Partizan, dok je Šerif Endiaje postigao jedini gol za Zvezdu.

Sada su uloge drugačije, sa Crvenom zvezdom koja će ugostiti Partizan na svom stadionu, što je dovelo do postavljanja kvota od strane kladionica. Crvena zvezda se smatra favoritom sa kvotom od 1.65 za pobedu, dok je kvota za nerešen rezultat 3.90, a za pobedu Partizana čak 5.25.

Očigledno je da su kladionice izrazito potcenile trenutnog lidera na tabeli Superlige Srbije, Partizana. Uzbuđenje iščekivanja ovog važnog meča samo rastu, a navijači se nadaju da će derbi ponovo doneti uzbuđenje i neizvesnost na terenu, bez obzira na postavljene kvote.

18
30

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter