0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Vojvodina v Vozdovac at stadium Karadjordje on March 08, 2024 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SIN LANETA JOVANOVIĆA DONEO POBEDU VOJVODINI U NADOKNADI: Voždovac ima mnogo materijala da bude nezadovoljan suđenjem! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.24 u 22:03

Voša je realno bila daleko bolja, ali Ostraćanin sudio ispod svakog nivoa.

Crveno-beli su u Novom Sadu nakon velikog preokreta slavili nad Voždovcem rezultatom 2:1.

 

Najpre je sredinom provg dela veoma sumnjiv penal dosuđen za goste, koji je skrivio Njegoš Petrović, a Flemings je sa bele tačke bio precizan.

To je bilo sve u prvom poluvremenu, da bi u nastavku sudija Ostraćanin potpuno pogubio konce i jako loše odsudio na obe strane.

Najpre je nekoliko udaranja od strane gostiju daleko od lopte prošlo nekažnjeno, a onda je tek usledio haos.

Penal koji deluje kao da ima više materijala za najstrožu kaznu nije suđen za goste, da bi par minuta kasnije, Pirgić dobio prvi žuti karton iako nije imao nikakvu reakciju.

Upraov je bek gostiju deset mintua kasnije skrivio prekršaj, kojim je dobio drugu javnu opomenu, što je dodatno pojačalo pritisak Stare dame.

Vojvodina je tako uz inicijativu koju je imala ceo meč došla do dva gola, najpre preko Mateusa nakon kornera, da bi duboko u nadoknadi Lazar Jovanović, sin čuvenog Laneta, doneo pobedu svom klubu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Arena Sport TV (@arenasporttv)

 

 

Tako da može se reći da je Voša zasluženo upisala prvu pobedu u ovoj godini, ali je ponovo na jednom superligaškom meču u centru pažnje bio sudija, a obe strane imaju prilično materijala da se žale, ipak malo više Zmajevi.

Standings provided by Sofascore

 

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter