2
Domaći fudbal

Matheus Bonifacio Saldanha celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on December 20, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SALDANJA PROPUŠTA DERBI? Duljaj otkrio ko će ga zameniti! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.24 u 13:23

Bila bi to prilika da se dobrom partijom zauvek ‘uvuče’ u srca svih Grobara.

Partizan će sutra na ‘Marakani’ igrati 172. ‘večiti derbi’ protiv Crvene zvezde. Trener Igor Duljaja uoči tog susreta govorio je na brojne teme.. Između ostalog prisutne je zanimalo i da li će Baždar biti starter, uzimajući u obzir da se nalazi u sjajnoj formi.

 

‘Drago mi je što se spominje Baždar, imali smo na pripremama ozbiljan razgovor on i ja, gde je rekao da želi da se fokusira samo na fudbal i pokazao je da ima veliki potencijal koji mora da iskoristi, treneri, asistenti i njegove kolege smo svi zajedno da mu pomognemo u tome, ako Saldanja ne bude u mogućnosti da odigra, mogu da kažem da će on početi utakmicu.’ – rekao je Duljaj.

Nema sumnje da je Saldanja izuzetno važan faktor za Partizanovu igru i da bi se njegovo odsustvo osetilo.

16
3

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter