0
Evroliga
Danilo Anđušić

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN VEČERAS PROTIV OLIMPIJE: Anđušić optimističan!

Objavljeno: 08.03.24 u 14:52

Pobeda im je više nego potrebna.

Košarkaši Partizan Mozzart Beta danas igraju utakmicu 28. kola Evrolige protiv Olimpije u Milanu. Meč u milanskoj dvorani Forum počinje od 20.30. Uoči tog susreta, krilni košarkaš ‘crno-belih’, Danilo Anđušić izneo je svoja očekivanja:

‘Naravno da nam je lakše kada smo svi na okupu, uvek je bolje kada su svi igrači zdravi. Nažalost, sada nije tako, ali ima nas dovoljno, spremni smo, motivisani, dobro smo trenirali ovih par dana, imali smo vremena da se spremimo dobro za ovu utakmicu. Znamo šta nas čeka, koliko nam je bitna ova utakmica, tako da verujem da ćemo svi dati svoj maksimumi biti na nivou da dođemo do te pobede.’ – rekao je krilni košarkaš Partizana koji potom dodaje:

 

‘Sada u ovom delu takmičenja je svaka utakmica kao finale pogotovo jer ima mnogo ekipa koje se bore za plej-of, žele da budu na tom mestu gde i mi želimo da budemo. Verujem da neće biti, bez obzira u kom sastavu budu nastupali jer su jako iskusna ekipa. Promenjivo igraju ove sezone, ali su iskusan tim i nikada ne znaš kada svoje znanje mogu da iskoriste.’ – zaključio je Anđušić za Sport Klub.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter