0
Košarka

FOTO: Printscreen/Twitter

OVO MOŽE SAMO JOKIĆ: Srbin spektakularnim potezom u samoj završnici rešio pitanje pobednika! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.24 u 08:28

Neverovatno je šta je on video na parketu

Nikola Jokić ponovo je predvodio Denver Nagetse do pobede, ovoga puta nad Boston Seltiksima rezultatom 115:109, pokazujući svoju izuzetnu košarkašku magiju u ključnim trenucima meča. Iako su Nagetsi većinu vremena držali dvocifrenu prednost tokom poslednje četvrtine, Boston je uspeo da zakomplikuje situaciju. Ipak, Jokićeva magija na kraju je bila ključna za očuvanje pobede.

U dramatičnom finišu meča, kada je rezultat bio 109:106, srpski košarkaš je postigao dva poena i izveo sjajnu asistenciju za Erona Gordona. Jokić je krenuo ka košu, suočen sa protivničkom odbranom, te je iznenada bacio precizan pas ka obruču, gde je Gordon impresivno zakucao, donoseći Denveru odlučujuću prednost od 113:109 samo 20 sekundi pre kraja.

Jokić je nakon meča delio utiske o ovoj ključnoj akciji, ističući svoje poverenje u suigrače: „Bacao sam takve pasove mnogo puta, znao sam da će biti tamo. Ponekad ne moram čak ni da pogledam, samo bacim loptu i znam da je tamo“, rekao je srpski centar.

Osim impresivne asistencije, Jokić je zabeležio novi tripl-dabl sa 32 poena, 12 skokova i 11 asistencija, čime je bio ključni igrač u pobedi Nagetsa rezultatom 115:109. Ova pobeda čini deo uspešnog niza Denvera, koji sada ima sedam pobeda u poslednjih osam mečeva.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter