0
Košarka

FOTO: Printscreen/Twitter

NI DŽIN OD 218 MU NE MOŽE NIŠTA: Jokić brutalno bacio Porzingisa na parket i onda zakucao sa dve ruke! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.24 u 08:54

Maestralan potez srpskog košarkaša

Nikola Jokić briljirao je u prvom poluvremenu susreta protiv Bostona, predvodivši Denver Nagetse do značajnog vođstva od 62:54 na poluvremenu. Srpski košarkaš nije samo bio ključni igrač u postizanju poena, već je i svojom impresivnom snagom i tehnikom demonstrirao svoje majstorstvo na terenu.

Jokić je završio prvo poluvreme sa izvanrednim učinkom od 20 poena, šest skokova i pet asistencija, ali je posebno oduševio publiku jednim spektakularnim zakucavanjem. U direktnom duelu sa visokim Kristapsom Porzingisom, srpski centar je pokazao svoju fizičku superiornost obarajući Letonca na zemlju snagom svog tela, da bi potom zakucao sa dve ruke, pruživši nezaboravan trenutak tokom sezone.

Jokićeva dominacija u prvom poluvremenu bila je ključna za vođstvo Denvera, a njegova raznovrsna igra, od preciznih asistencija do impresivnih poena, dodatno potvrđuje zašto je jedan od najcenjenijih igrača u NBA ligi. Publika je uživala u majstorstvu srpskog košarkaša, a Denver Nagetsi su se na poluvremenu nalazili u odličnom položaju, vođeni fantastičnom igrom svog lidera.

45
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter