1
Evroliga

Nemanja Nedović (FOTO: Starsport)

NEDOVIĆ NA UDARU KRITIČARA: Srpski fudbalski reprezentativac pružio podršku Nemanji! (FOTO)

Objavljeno: 08.03.24 u 11:57

Evo kako je podržao svog imenjaka

Nemanja Nedović, košarkaš Crvene zvezde, nedavno se našao na meti kritika navijača na društvenim mrežama zbog svojih skromnih izdanja na terenu. Četvrtak veče donelo je još jedan izazov za Nedovića, s obzirom na poraz Zvezde od Monaka, a sam igrač zabeležio je svega dva poena za 19 minuta provedenih na terenu.

Uprkos kritikama, Nedović je dobio podršku od svog imenjaka, Nemanje Radonjića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde koji trenutno brani boje španske Majorke. Radonjić se oglasio na društvenim mrežama i ostavio snažnu poruku podrške za svog sportskog kolegu.

Pričaće ti o plovidbi, ti što nisu sidro digli„, napisao je reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić.

Ova podrška sigurno će ohrabriti Nedovića u teškim trenucima i pokazuje sportski duh među kolegama, čak i kada se suočavaju s izazovima i kritikama. Nemanja Radonjić ističe važnost podrške u sportu, a fanovi se nadaju da će ova poruka pomoći Nedoviću da se oporavi i pruži bolje igre u budućim izazovima.

0
7

1 Komentara

  1. Radonjic, primer mesetara, trenera i menadzera u sportu, lik nije sastavio 90 minuta od kad je otisao iz zvezde, ali i dalje glumi reprezentativca.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter