0
Domaći fudbal

Vladan Milojević (FOTO: FK Crvena zvezda)

MILOJEVIĆ PRED PARTIZAN: ‘Derbi kao derbi, utakmica koja je najznačajnija za srpski fudbal!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.24 u 15:48

Spremni dočekuju derbi.

Crvena zvezda u subotu na svom terenu dočekuje Partizan u okviru 172. ‘večitog derbija’. Partizan ima prednost na tabeli i eventualnom pobedom još više bi se odlepio od svog najvećeg rivala, dok bi ‘crveno-beli’ trijumfom uspeli da se vrate na vrh Superlige Srbije. Uoči tog susreta prisutnima na konferenciji za štampu se obratio Vladan Milojević:

‘Derbi kao derbi… Jedna utakmica koja je najznačajnija za srpski fudbal. Ono što je dobro i pozitivno jeste to što će biti pun stadion. Očekujemo dobro navijanje i dobru utakmicu. Dešava se da na derbiju ne bude dobar fudbal, ali nadam se da ćemo uspeti i jedni i drugi da pokažu najbolje što mogu. I ove nedelje smo se pripremali na najbolji mogući način. Ništa drugačije se nismo spremali, nego za druge utakmice. Ne iz razloga jer je derbi i Partizan, nego smo mnogo puta pričali da je mnogo teže pripremati ostale utakmice, nego sam derbi. Igrači su svesni, igrali su, znaju šta znači… Utakmica nosi tri poena i ništa više, ali ima i onaj drugi detalj, a to je prestiž kod obe ekipe. Očekuje nas jedna uzbudljiva utakmica. Znate da smo imali kadrovskih problema na meču sa TSC-om, znam da će to biti pitanje, ali ne mogu da vam kažem ništa još uvek. Očekujem današnji trening, da vidimo u kakvoj situacviji smo i na koje igrače ćemo moći da računamo.’ – izjavio je šef stručnog štaba ‘crveno-belih’ i potom dodao:

‘Derbi puno puta odlučuju nijanse. Šta će to biti, ja to ne znam. Ali, do sada se pokazalo dosta puta… Jedna lopta, detalj, greška… Neki minuti praznog hoda, dekoncentracija mogu da odluče derbi. Obično su to utakmice tvrde, čvrste jake, sada mi pričamo o taktikama, sigurno je i Partizan spremao utakmicu sa nekim taktičkim zamislima kao i mi. Videćemo da li će tu biti nekog nadmudrivanja. Ove utakmice su nešto posebno, i stvarno je neukusno i nemoguće odrediti koji je detalj koji će odlučiti.’ – reči su Vladana Milojevića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter