0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

MILOJEVIĆ JOŠ UVEK NIJE ODLUČIO KO POČINJE DERBI: ‘Posle treninga ću znati!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.24 u 16:25

Interesantno da još uvek nije odlučio ko će početi sutrašnju utakmicu.

Crvena zvezda u subotu na svom terenu dočekuje Partizan u okviru 172. ‘večitog derbija’. Partizan ima prednost na tabeli i eventualnom pobedom još više bi se odlepio od svog najvećeg rivala, dok bi ‘crveno-beli’ trijumfom uspeli da se vrate na vrh Superlige Srbije. Medijima se obratio trener Crvene zvezde – Vladan Milojević. On je upitan o zdravstvenom stanju Aleksandra Kataija:

‘Kad već pitate za Saleta, polako se vraća. Biće sa nama, sve to ide kako treba. Videćemo. Danas imamo ne samo za njega, nego i za ostale igrače, i videćemo posle treninga..’ – rekao je Milojević.

 

Postavlja se i vrlo logično pitanje ‘bonus’ igrača, ali kako i sam kaže, on još uvek nije siguran koji će biti sastav za sutrašnju utakmicu.

‘Posle današnjeg treninga, znaćemo na koje igrače ćemo računati sutra, tako da ćemo se danas i opredeliti, jer sigurno da neke stvari, i neki bonusi nam remete neke stvari u timu. U ovom trenutku nemam čistu sliku što se tiče startne postave.’ – dodao je Vladan.

 

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter