41
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 04: Goalkeeper Mile Svilar of Serbia looks on after the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

VELEIZDAJA SRPSKOG GOLMANA: Mile Svilar pljunuo na Srbiju, više neće da brani za nacionalni tim!

Objavljeno: 08.03.24 u 10:35

Sramna odluka čuvara mreže Rome

Mladi golman Mile Svilar (24) izabrao je put izdaje prema reprezentaciji Srbije, odbivši dalje nastupe za nacionalni tim, saznaje Informer.

Ignorišući poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija za naredno okupljanje, Svilar je putem direktora Rome preneo čelnicima Fudbalskog saveza Srbije svoju nameru da ne želi da predstavlja zemlju na međunarodnoj sceni, izražavajući želju za promenom reprezentacije.

Svilar, koji brani boje Rome, bio je uvršten u reprezentativni spisak za prijateljske mečeve sa Rusijom i Kiprom. Međutim, očigledno mu je nedostajala volja da odgovori pozivu, pokazavši ne samo nezadovoljstvo već i nepoštovanje prema dresu sa nacionalnim grbom.

Ova odluka doneta je u vreme kada su mladi igrači pozvani da se bore za boje svoje zemlje, a Svilarov izbor da izda Srbiju izaziva osudu i razočaranje među ljubiteljima fudbala. Uprkos ranijim prilikama koje su mu pružene u nacionalnom timu, Svilar se odlučio za nepoštovanje i napuštanje reprezentacije, stavljajući svoje lične želje iznad ponosa i odgovornosti prema Srbiji.

653
208

41 Komentara

  1. Nemojte tako prema mladom čovjeku.
    Nijedna država ne daje nikomu bez njegovog truda za jesti i ako ne radi odlazi „pod most“.

    5
    1
    Odgovori
  2. Mile Svilar nije nikoga izdao. Rođen je u Belgiji, tamo je živio, trenirao, ima belgijsko državljanstvo, bio je reprezentativac te zemlje u mlađim kategorijama, u reprezentaciji Srbije bi bio u najboljim slučaju treća opcija

    24
    1
    Odgovori
  3. Šta hočete od mladicča ??? Očito je da hočete od djeteta veleizdajnika ! On sigurno nije idiot i YIMA PRAVO DA SAM ODLUČI .TO JE ISTO ŠTO SU HTJELI banjalucki srbi da im ja i moj sin pravimo nacističku tzv republiku srba ??? E NEČE IČI !!!

    27
    15
    Odgovori
  4. Da bi neko bio veleizdajnik i izvrsio veleizdaju on mora, pre svega, biti veliki covek na visokoj duznosti. Ova gnjida niti je velika niti na visokoj diznosti, pa samim tim, ne moza pociniti veleizdaju.
    Sudeci po lajkovim, mnogi su kao i on, a to je na njihovu cast.

    10
    25
    Odgovori
    • Što ste to vi napravili za Srbiju ?.
      Pustite dečka na miru, on niju pljunuo na Srbiju, a vi blebetari, širitelji mržnje, lažovi i klevetari, neka vam dragi Bob prosvjetli vaš zamračeni um.
      Mir i svako dobro !.

      26
      5
      Odgovori
  5. A zašto bi igrao, kada je zabeležio jedan nastup. Stojković ne pravi sam tim, nego kako mu kažu. Ispravna odluka.

    41
    3
    Odgovori
  6. Od vojnika koji bude nateran u rat nikad borca! Takav i ne treba.
    Uostalom za šta da dolazi da sedi na klupi kao ĉetvrti golman,dolazio je i nije dobio pravu šansu čovek je u pravu! Samo neće se on ni u Belgiji naigrati,to je familijarna karma i otac mu je u svoje vreme bio vrhunski holman a u reprezentaciji su branili oni koji su primali golove sa 90 metara i kroz noge dok se on ravnao sa gredom!

    42
    0
    Odgovori
  7. …ha, ha, ha…izdaja…a neki što su izdali i prodali Kosovo, optužuju ga da gleda svoje interese oni koji gledaju samo svoje interese, jok nego će da gleda njihove interese

    55
    2
    Odgovori
  8. Kakva veleizdaja, i kakvi su ovo naslovi? Sedenje na klupi, nije igranje za Srbiju, dečko treba da gleda u budućnost, a ne da, pored Vanje, i ostalih golmana, dobije šansu na kraju karijere. Svu sreću mu želim u nastavku ma gde bio.

    52
    4
    Odgovori
  9. „Svilar se odlučio za nepoštovanje i napuštanje reprezentacije, stavljajući svoje lične želje iznad ponosa i odgovornosti prema Srbiji.“
    Jok, nego će da gleda interese guzonja iz FSS… naravno da će da gleda svoje interese i nije on nikoga izdao, nego je uradio pametno.

    61
    6
    Odgovori
  10. Prekipelo mu da bude rezerva Vanji i Predragu, a realno moze da bude bolji od njih samo da mu je pružena šansa. Od početka reprezentativne karijere branio je kad se sve skupi mozda 3 utakmice. BRAVO i srećno u daljoj karijeri. Da trpi Piksija i njegove sponzore nije lud. A ti majstore što pišeš članak veleizdaja nemaš ti blage veze.

    56
    5
    Odgovori
    • DOBRO MISLI DA NJEMU I NJEGOVOJ FAMILIJI NIJE NESTO U SRBIJI VEROVATNO ĆESE ISELITI ZAJEDNO U NEKU DRUGU ZEMLJ TAMO ŽIVETINI IGRATI .

      12
      4
      Odgovori
      • On niti je rođen niti je ikada živeo u Srbiji, za tvoju informaciju.
        Piksi kroji reprezentaciju po meri menadžera, političara i svom ćefu.
        Dmitroviću se tadođe to ogradilo.

        12
        1
        Odgovori
  11. Realno pametan potez jer koga god smo tako doveli unistili smo mu reprezentativnu karijeru! Ti momci sto su rodjeni preko ne kapiraju odmah da kod nas ne igraju najbolji nego oni koje najbolje guraju!

    69
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter