1
Domaći fudbal

Kristijan Belic celebrates after winning the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on December 20, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KRISTIJAN BELIĆ IZ HOLANDIJE RAZGALIO GROBARE: ‘Uzmite im sve, ne dajte im ništa!’

Objavljeno: 08.03.24 u 15:19

Imao je šta da poruči svojim doskorašnjim saigračima.

Crvena zvezda u subotu na svom terenu dočekuje Partizan u okviru 172. ‘večitog derbija’. Partizan ima prednost na tabeli i eventualnom pobedom još više bi se odlepio od svog najvećeg rivala. U razgovoru za Mozzart sport doskorašnji vezista ‘crno-belih’, Kristijan Belić pružio je podršku svom timu:

‘Priželjkujem identičan ishod kao u poslednjoj utakmici u 2023, da opet bude 2:1 za nas. Uostalom, šta da pričam, momci i trener znaju bolje od mene šta bi trebalo da rade. Podržaću ih, sa distance. I iskoristiću reči našeg čuvenog napadača, Danka Lazovića, kad je pred derbi pre nekoliko godina rekao: „Uzmite im sve, ne dajte im ništa“. Time je sve rečeno.’ – rekao je Kristijan Belić.

7
8

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter