0
Košarka

FOTO: Printscreen/Twitter

JOKIĆ NIJE SA OVE PLANETE: Srbin trpeo bolove, pokušao da sakrije povredu i upisao tripl-dabl! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.24 u 10:52

Ovo je još luđe kada se sve uzme u obzir

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su važnu pobedu nad ekipom Boston Seltiksa rezultatom 115:109, a najznačajniji doprinos ponovo je došao od strane Nikole Jokića, koji je demonstrirao svoju posvećenost ekipi uprkos ozbiljnim bolovima.

Jokić je ostvario novi tripl-dabl sa 32 poena, 12 skokova i 11 asistencija, dok je istovremeno pokazivao neverovatnu posvećenost i hrabrost igrajući i prkoseći povredi desne ruke. Bolovi su nastali tokom duela sa Tejtumom, ali to nije sprečilo najboljeg košarkaša na planeti da se vrati na teren nakon kratke pauze i pokaže se kao vođa tima.

U trenucima kada mu je odmor bio preko potreban, Jokić se na klupi bandažirao i trudio se da ublaži bolove. Ipak, njegova odlučnost i želja za pobedom nisu ga sprečile da se vrati na teren i briljira. Iako je doživeo jedan izliv besa koji mu je doneo tehničku grešku, to nije imalo ozbiljne posledice za Denver, jer je Jokić odmah iznivelisao situaciju novim bravurama u napadu.

Scena na kojoj se vidi da Jokić trpi ozbiljne bolove izazvala je zabrinutost među navijačima Denvera, ali hrabrost i posvećenost srpskog košarkaša ohrabruju tim i pružaju dodatni podsticaj u borbi za uspeh.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter