0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@gnkdinamo

HRVATI MOGU SAMO DA SANJAJU: Hoće da sruše Srbiju, ali će im za to biti potrebno čudo!

Objavljeno: 08.03.24 u 09:50

Nemoguća misija za naše komšije

Euforija je zavladala hrvatskom javnošću nakon impresivne pobede Dinama nad PAOK-om u osmini finala Lige konferencije rezultatom 2:0. Ova pobeda nije samo donela radost navijačima Modrih, već je i podstakla nadu da bi Hrvatska mogla da prestigne Srbiju na UEFA rang listi.

Hrvatski predstavnik, Dinamo, vratio je zemlju nazad u TOP 20 na rang listi UEFA, izbacujući Poljsku. Sa koeficijentom od 25.525, Hrvatska sada stidljivo preti Ukrajini i Srbiji, koje se trenutno nalaze na 18. i 19. poziciji. Srbija, koja već neko vreme nema predstavnika u evropskim takmičenjima, zadržava se na 27.775 bodova, čineći se nedostižnom za Hrvatsku.

Iako je teoretski moguće prestići Srbiju, Hrvatskoj će biti potrebno da Dinamo nastavi svoju odličnu formu i ostvari najmanje četiri pobede i jedan remi do kraja takmičenja u Ligi konferencije. Ovaj ambiciozan plan uključuje gotovo maksimalan učinak na evropskoj sceni, sve do mogućeg plasmana u finale Lige konferencije.

Dinamova odiseja u Evropi postala je fokus hrvatskih navijača, koji sada s nestrpljenjem prate svaki korak svojih ljubimaca, nadajući se da će njihov tim doneti ne samo uspeh Dinamu već i podići Hrvatsku na viši nivo na UEFA rang listi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter