1
Domaći fudbal

Matheus Bonifacio Saldanha (L) celebrates after scoring a goal with Nemanja Nikolic and Svetozar Markovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Javor Ivanjica and Partizan at stadium kraj Moravice on February 10, 2024 in Ivanjica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HOĆE LI MARKOVIĆ BITI SPREMAN ZA DERBI? Evo šta kaže kapiten Partizana!

Objavljeno: 08.03.24 u 12:51

Njegov nastup je pod znakom pitanja.

Crvena zvezda u subotu na svom terenu dočekuje Partizan u okviru 172. ‘večitog derbija’. Još uvek nije poznato da li će Igor Duljaj moći da računa na kapitena Svetozara Markovića, koji ‘kuburi’ sa povredom, a evo šta je pouzdani štoper imao da kaže:

‘Očekuje nas teška utakmica. Na nama je da pružimo maksimum i pokušamo da budemo koncentrisani svih 90 minuta. Danas ću odraditi prvi ekipni trening, posle treninga ćemo utvrditi da li mogu sa igram.’ – rekao je kapiten ‘crno-belih’, koji potom dodaje:

‘Atmosfera u ekipi je odlična, prva pozicija nas gura napred. Kao što sam rekao, idemo iz utakmice u utakmicu, želimo da ostvarimo cilj koji smo zacrtali, ali je on još uvek daleko.’ – zaključio je Marković.

Da li 'večite derbije' treba da sude strane sudije?
Loading ... Loading ...
1
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter