2
Evroliga

Ioannis Sfairopoulos, head coach of Crvena Zvezda at ABA league round 8 match between KK Crvena Zvezda and KK Mornar, played at Aleksandar Nikolic Hall, 20.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

SFEROPULOS REKAO SLEDEĆE: Trener Zvezde istakao ovo!

Objavljeno: 07.03.24 u 22:17

Pala Zvezda bez ispaljenog metka u Monaku, Delije su sigurno duboko nezadovoljne ovom partijom.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u ‘Kneževini’ ekipi Monaka u okviru 28. kola Evrolige večeras od 19 časova. Gosti su bolje ušli u susret, ali su izabranici Saše Obradovića uspeli da se konsoliduju i praktično diktiraju tempo od tog momenta pa do kraja.

Knaževi su na svom terenu odradili posao, a rezultat je bio 98:80.

Janis Sferopulos rekao je sledeće.

– Mislim da kada smo igrali utakmicu, gledali smo da ostanemo u igri do samog kraja. Na startu drugog poluvremena odradili smo dobar posao i vratili se u meč. Nažalost nismo imali kontinuitet. Monako ima kvalitet, hteli smo više da se borimo. Čestitam Monaku na pobedi – istakao je Sferopulos.

Standings provided by Sofascore

 

9
3

2 Komentara

  1. KOŠARKAŠI KKCZ,SVE SAME ZVEZDE,NIKAKO DA SHVATE PA I PRIHVATE ČINJENICU DA KAD IM SE DOSUDI FAUL,DA NE SMEJU DA REAGUJU.,PRIMER NEDOVIĆ,LAZIĆ I DR.,NEPOŠTOVANJE SUDIJA,A ZA TO BIH UVEO I CRVENI KARTON.,DA SE ZNA KO KOSI A KO LOPTU NOSI.

    1
    0
    Odgovori
    • druze sudije su 10 razlike veceras. sta nam nisu sudili i sta su ovim kurcima progledali, dobro je.
      Sa jednim plejom ne moze bolje, ja bi kondicionog trenera sutnuo ako mene pitas jer lik ne priprema dobro igrace i povredjuju se kad je najbitnije iz sezone u sezonu. Jago nije projektovan da bude prvi plej iako mu svaka cast u skladu sa njegovim mogucnostima je izneo dobro. Teodosic je doveden da odigra 10 minuta po tekmi i sa povredom placa vecu minutazu, a shabaz, pakao. Potez sa malim Topicem je prosao ocekivano, decko prosto nije bio spreman za ovaj ritam takmicenja. Malo promena u strucnom stabu i ovaj tim ce moci vise. Trener dobro radi posao.

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter