0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SUPERLIGA: IMT bolji od Javora, Kruševljani i Topolčani podelili bodove!

Objavljeno: 07.03.24 u 18:50

Okončane uvodne utakmice nove runde SLS.

Fudbaleri IMT-a Novi Beograd dočekali su ekipu Javora iz Ivanjice u okvriu 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 14 časova na Krovu. ‘Traktoristi’ su odneli pobedu rezultatom 2:1 i ostvarili veoma važan trijumf u borbi za opstanak. Golove za domaće postigli su Aleksandar Lutovac u 40. i Luka Luković u 80. minutu.

Za izabranike Radovana Ćurčića precizan je bio Đorđe Skoko u 60. minutu. IMT se trenutno nalazi 12. mestu na tabeli sa 24 boda, dok je Javor na 14. poziciji sa 22. Tim sa Novog Beograda će u narednom, 25. kolu dočekati Vojvodinu, dok će Javor u Ivanjici igrati sa Radnikom.

U drugom duelu TSC iz Bačke Topole Napredak Kruševac remizirali su najnepopularanijim rezultatom 0:0. U meču sa dosta grešaka i bez preterano lepe igre, nije bilo mnogo šansi. Tim Žarka Lazetića je imao veći posed, ali je više šuteva ka golu protivnika imao domaćin.

Praktično najveću priliku je imao domaći tim u samom finišu kada je rezevista Nikola Marinković kada je pogodio prečku gola TSC-a. Kruševljani su na 10. poziciji sa 29 osvojenih bodova, dok Topolčani imaju 47 i sigurni su na trećem mestu.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter