0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 04: Goalkeeper Mile Svilar of Serbia looks on after the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SRBIJA IMA TRI GOLMANA BOLJA OD SAVIĆA: I Svilar dokazao da ako Vanja bude branio to je neozibljnost selektora!

Objavljeno: 07.03.24 u 21:08

Zanimljivi mečevi prvog termina Lige Evrope.

Roma je apsolutno demolirala Brajton na svom terenu, slaviviši sa ubedljivih 4:0, a na izuzetnom nivou je bio Mile Svilar.

Naime, čuvar mreže Vučice je praktično veliki broj šansi, i svaku šansu za prolaz engleskog tima, zaustavio na svojim rukavicama, tako je poslao poruku selektoru reprezentacije Srbije, nakon Rajkovića i Petrovića, da definitivno ima daleko boljih opcija za prvog golmana našeg nacionalnog tima o Vanje Milinkovića-Savća.

Na osalim mečevima, Molde je u finišu meča, tačnije u nadoknadi, srušio Klub Briž i vrlo verovatno veliki broj tiketa, pa je nakon rezultata 2:1 u Norveškoj, može da ide na remi u Belgiji. Liverpul je demolirao Spartu u Pragu, dok je Leverkuzen povratkom iz mrtvih došao do remije u Azerbejdžanu protiv Karabaga.

Lil i Makabi su protiv Šturma i Olimpijakosa respektivno rešili pitanje prolaza, jer su pobedama od tri razlike rešili pitanje pobednika, dok je bez golova bilo u Amsterdamu u duelu Ajaksa i Aston Vile.

32
22

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter