0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

ODLIČNA PARTIJA BOGDANOVIĆA U NBA: Bogdan predvodio Atlantu do pobede uz nastavak trojkaškog niza! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.24 u 08:50

Nova sjajna partija srpskog snajpera

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je izvanrednu utakmicu u NBA ligi i bio je jedan od dvojice najefikasnijih igrača u pobedi Atlante nad Klivlendom rezultatom 112:101!

Bogdanović je završio utakmicu sa 23 poena, koliko je imao i Sadik Bej, dok je uz to upisao šest asistencija i dva skoka za 36 minuta provedenih na terenu.

 

Sa šutem od 8/15 iz igre, Bogdanović je pogodio sva četiri slobodna bacanja, kao i tri trojke iz osam pokušaja, nastavljajući niz od 71 meča na kojima je barem jednom bio precizan za tri poena. Trenutno je drugi po broju trojki u franšizi, iza Kajla Korvera koji ima 127.

Atlanta je imala veliku prednost od 73:52 u trećoj četvrtini, ali su Kavsi uspeli da preokrenu rezultat i privremeno povedu sa 89:87. Ipak, od trenutka kada je rezultat bio 93:93, Atlanta više nije ispuštala prednost i serijom od 7:0 praktično je rešila pitanje pobednika.

 

Pored Bogdanovića, Sadik Bej je takođe bio sjajan sa 23 poena i osam skokova. Dežoente Marej je dodao 18 poena i devet asistencija, dok je Deandre Hanter postigao 17 poena.

Najbolji u redovima Klivlenda bio je Džeret Alen sa 18 poena i 19 skokova. Ajzak Okoro je dodao 17, Garland je postigao 15, dok su Levert, Porter i Nijang ubacili po 13 poena. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter