2
Domaći fudbal

Marko Gobeljic Stefan Mitrovic Aleksandar Katai Nemanja Milunovic Radnik - Crvena Zvezda, superliga Srbije, Super Liga Surdulica, Srbija, 13.11.2022. Novembar 13. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVI PROBLEMI ZA ZVEZDU: Bez Magika na 172. večitom derbiju?! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.24 u 09:53

Katai i Lučić van stroja

Medicinski tim Crvene zvezde je radio naporan posao kako bi Aleksandar Katai bio spreman za subotnji „večiti derbi“, ali jutros su stigle loše vesti – „Magika“ neće biti u timu.

Prema izveštaju „Sportskog žurnala„, Kataijeva povreda leđa je jača od želje tima, što znači da neće istrčati na teren protiv Partizana.

Iako se vraćao u protokol za utakmicu protiv TSC-a prošlog vikenda, to nije bilo dovoljno da se Katai oporavi za derbi. Odsustvo ovog talentovanog igrača predstavlja veliki udarac za Zvezdu, s obzirom na to da već neko vreme ima probleme sa leđima.

 

Osim Kataija, Zvezda će biti oslabljena i odsustvom mladog krila Vladimira Lučića, čija se sezona završava zbog teže povrede kolena.

Međutim, nije sve loše za Zvezdu, jer će se standardni štoperi Aleksandar Dragović i Uroš Spajić vratiti u tim nakon oporavka od povreda koje su zadobili u prethodnoj utakmici protiv TSC-a. Njihovo prisustvo će biti od velikog značaja za ekipu u ovom važnom susretu.

1
1

2 Komentara

  1. Katai igra protiv Partizana… Ova informacija je dezinformaciono podmetanje, koji cini cari derbija. Mislim da ce se mec zavrsiti rezultatom 2:2.. Mec ce se pamtiti po zestokom sukobu navijaca; pre, za vreme, a narocito posle utakmice.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter