1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MATIĆ NEZADOVOLJAN SUĐENJEM NA UTAKMICI JEDINSTVA I MLADOSTI: ‘Naši momci zaslužuju više poštovanja!’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.24 u 18:25

‘Ne tražimo pomoć već pošteno suđenje’.

U okviru 23. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije odmerili su snage fudbaleri Jedinstvo Uba Mladosti GAT na stadionu ‘Dragan Džajić’. Ovaj duel je okončan nerešenim rezultatom 1:1 u ne tako zanimljivoj utakmici. Novosađani su u 78. minutu poveli golom defanzivac gostiju Dubakčić.

Kada se činilo da će ekipa Mladosti odneti pobedu na scenu je stupio igrač domaćih Kvaku Karikari koji je stavio tačku na duel u 90. minutu 11 golom ove sezone. Jedinstvo je na četvrtom mestu sa 37 bodova i od druge pozicije koja vodi direktno u elitu ih deli jedan bod.

Predsednik Ubljana Nemanja Matić je nakon utakmice izarzio nezadovljstvo zbog glavnog arbitra i istakao da njegovi igrači zalužuju više poštovanja.

Suđenjem nisam zadovoljan. Naši momci zaslužuju više poštovanja od strane delioca pravde. Ponoviću još jednom, ne tražomo pomoć već samo pošteno suđenje. Fudbalski savez bi morao da pripazi na ponašanje sudija i da zaštiti klubove koji pokušavaju da igraju pošteno i isprave sliku našeg fudbala – poručio je.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Fudbalski klub Jedinstvo (@fkjedinstvo_ub)

Takođe, jedine dve ekipe kojima nije sviran penal u ovoj sezoni u Prvoj ligi Srbije i Srpskoj ligi su Jedinstvo Ub i Vrelo sport.

5
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter