1
ATP

FOTO: Screenshot/X

GDE GOD DA SE POJAVI, NOVAK NAPRAVI ŠOU: Dobacivao se sa Sabalenkom, pa pokazao fenomenalno fudbalsko umeće! (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.24 u 08:23

Nole dominira i u fudbalu

Novak Đoković itekako je raspoložen pred start Mastersa u Indijan Velsu.

koNajbolji teniser sveta, Novak Đoković, koji nije nastupao od Australijan Opena, stigao je na Masters u Indijan Velsu sa vidljivim entuzijazmom i dobrim raspoloženjem. Njegova prisutnost privlači veliku pažnju kako navijača tako i ostalih igrača.

 

Na njegovim treninzima nije bilo samo mnogo navijača već su se i drugi igrači pridružili druženju. Tako se Novak prvo dobacivao loptom sa Arinom Sabalenkom, da bi kasnije pokazao svoje umeće i sa fudbalskom loptom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

Uz dobro raspoloženje na terenu, Đoković se smeškao i šalio sa Danilom Medvedevim, a nije propustio ni priliku da pozdravi Karlosa Alkaraza koji je trenirao na terenu pored.

 

Podsećamo da je Novak slobodan u prvom kolu ovog Mastersa, a u drugom će igrati protiv pobednika duela između Močizukija i Vukića. 

1
0

1 Komentara

  1. Ova teniserka izgleda ne zna da je on otac dvoje maloletne dečice,,,,Uporno mu se nabaciva i on je još upornije odbiva, pitanje je dokle će moći da odoleva, jer je i on čovek od krvi i mesa,,,,

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter