0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

OČEKUJE NAS SPEKTAKULARAN 172. ‘VEČITI DERBI’: Zvezda se oglasila novim saopštenjem!

Objavljeno: 07.03.24 u 18:05

Spremite se za pravu fudbalsku predstavu.

U okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije odigraće se 172. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana u subotu od 17 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’. Ovaj okršaj ima veliku drža i sigurno će biti pravi praznik fudbala i sve oči biće uperene ka Ljutice Bogdana i najveći stadion u državi.

Veliki motiv vlada kod oba tabora, a više nego sigurno ćemo biti svedoci novog spektakla na tribinama, pošto su ‘crveno-beli’ izdali saopštenjem da je raspordata čitava ‘Marakana’. 

-FK Crvena zvezda obaveštava javnost da je stadion „Rajko Mitić“ rasprodat za 172. večiti derbi i da više neće biti prodaje ulaznica na našem stadionu – naveli su i dodali:

-Vladala je velika potražnja za najveću utakmicu srpskog fudbala, ali je danas prodaja i zvanično završena. Stadion će biti pun, tako da očekujemo veliku podršku za izabranike Vladana Milojevića. Za slavu naše Crvene zvezde! Vidimo se na Marakani! – poručuju.

Crno-beli’ su trenutno prvi na tabeli sa 59 boda, jednim više od ‘crveno-belih’, a prethodni derbi pripao je timu iz Humske 2:1.

BONUS SADRŽAJ:

MESINA PRED PARTIZAN: ‘Takav je svaki tim Željka Obradovića!’

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter