0
Fudbal

Karlo Anćeloti (FOTO: Twitter/Real Madrid C.F.)

ANĆELOTI SVESTAN LOŠE IGRE REALA: Dotakao se i osude španskog tužilaštva!

Objavljeno: 07.03.24 u 14:55

‘Bio je ovo loš meč, nismo igrali dobro.’

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona nakon što su posle ukupnog rezultata 2:1 prošli Lajpcig na stadionu ‘Santijago Bernabeu. Izabranici Karla Anćelotija su sinoć sa nemačkim klubom remizirali 1:1, a igra ‘kraljevskog kluba’ nije bilo na onom nivou kako smo navikli.

-Nismo znali kako da kontrolišemo meč kada smo poveli 1:0. Bio nam je potreban presing i jači ritam. Ali, priznajem, napravio sam grešku sa sastavom tima. Ideja je bila da ih pritisnemo sa više intenziteta, ali smo bili daleko od toga. Kritike su apsolutno zaslužene, mislim da je ekipa malo psihički umorna – rekao je trener Reala i dodao:

-Bio je ovo loš meč, nismo igrali dobro. Oni imaju kvalitet, nisu imali šta da izgube, dok smo mi od početka igrali ‘pod ručnom’. Napatili smo se, ali je najvažnije da smo stigli do četvrtfinala LŠ – naveo je Karlo.

Dotakao se i zvižduka navijača.

-Čuo sam zvižduke naših navijača na stadionu. Oni su bili zasluženi, nemam šta dalje da kažem – govorio je on.

Špansko pokrajinsko tužilaštvo u Madridu zatražilo je juče zatvorsku kaznu u trajanju od četiri godine i devet meseci za Anćelotija zbog navodne utaje poreza.

-Zatvor? To je stara priča koja je počela još pre osam godina. Tužilaštvo misli da sam bio stanovnik Madrida, a to nije bio slučaj. Već sam platio kaznu, nevin sam – poručio je Italijan.

BONUS SADRŽAJ:

ZVEZDA IZDALA VAŽNO OBAVEŠTENJE PRED DERBI: ‘Apelujemo na sve navijače da ispoštuju ovo!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter