0
Evroliga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

ŽOC GOVORIO O DUELU SA MILANOM: Dotakao se i novog ugovora!

Objavljeno: 06.03.24 u 15:10

‘Crno-bele’ očekuje važan duel.

Košarkaši Partizana gostuju ekipi Olimpije Milano u okviru 28. kola Evrolige u petak od 20:30 u areni ‘Forum’. Trener srpskog tima Željko Obradović je govorio za medije pred ovaj meč, a bio je upitan oko novog ugovora sa aktuelnim šampionom regionalnog takmičenja.

-Ne mogu u ovom trenutku da govorim o tome. Rekao sam ono što je suština svega. Kada sam završio rad u Panatinaikosu, posle 13 godina sam uzeo slobodnu godinu. Kada sam u Feneru završio posle sedam godina – takođe sam uzeo slobodnu godinu – rekao je Žoc za Sport Klub i dodao:

-Ne verujem da ću posle Partizana ići u neki drugi klub, sigurno neću raditi godinu dana – kako će to da izgleda, da li ću nastaviti ovde, vreme ispred nas će pokazati – istakao je on.

Potom se osvrnuo na ekipu Milana.

-Pripremamo se za meč u Milanu. Imamo problem, pošto Ognjen Jaramaz nije sposoban da trenira sa ekipom, dok Džejms Naneli oseća probleme zbog povrede u finalu Kupa, ali pokušava da radi. Odluka o timu koji će putovati će biti doneta sutra pred trening u Areni. Milano je ekipa, koja je podigla broj šuteva za tri poena u poslednjih pet utakmica. Karakteristika je da imaju visoke igrače koji šutiraju veliki broj trojki. Svi osim Kajla Hajnsa su sposobni da šutiraju za tri. Potrebno je prisetiti prošle utakmice kod nas, gde su bili dominantni tokom jednog dela meča. Uspeli smo da okrenemo i na kraju pobedimo bez prevelike neizvesnosti. To je velika opomena za nas da moramo da odigramo na najvišem mogućem nivou kako bi imali pozitivan rezultat – naveo je on.

Poručio je da je svaka utakmica važna.

-Znamo da je svaka utakmica važna. Razimišljamo o Milanu, očigledno je tim razigran u napadu. U odbrani imamo probleme, ali radili smo na svemu. I kada postižete lake poene, ima prostora za napredak. Moramo da obratimo posebnu pažnju na detalje u odbrani – zaključio je Obradović.

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter