0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManCity

NESTVARAN KIKS GOLMANA: Čuvar mreže Kopenhagena sve podsetio na kardinalnu grešku Damira Kahrimana! (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.24 u 21:56

Jedna izuzetno bizarna greška

Fudbaleri Mančester sitija pokazali su izuzetnu dominaciju u prvom poluvremenu revanš meča osmine finala Lige šampiona protiv Kopenhagena. Već posle devet minuta igre, „Građani“ su stekli značajnu prednost od 3:1, a odluka o plasmanu u četvrtfinale još uvek nije doneta.

Prvi gol postignut je u devetom minutu nakon kornera koji je izveo Hulijan Alvarez, a Akanđi je iskoristio priliku i smestio loptu u mrežu. Samo četiri minuta kasnije, Alvarez je ponovio izvođenje kornera, a ovoga puta odlučio se za direktni udarac izvan šesnaesterca. Golman Kopenhagena, Kamla Grabara, imao je loptu u rukama, ali je nespretno propustio da je zadrži, dopuštajući joj da završi u mreži.

Ova impresivna predstava Mančester sitija stavlja ih u izuzetno povoljan položaj pred nastavak utakmice u drugom poluvremenu. Iako su „Građani“ blizu četvrtfinala, revanš još uvek traje, a fudbalski svet s nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se razvijati drugi deo ovog uzbudljivog okršaja u Ligi šampiona.

Uzbuđenje je dodatno pojačano kroz sećanje na sličan incident iz prošlosti. Analogija sa 151. večitim derbijem, kada je golman Zvezde Damir Kahriman doživeo sličan propust, proširila je diskusiju o nespretnostima golmana u ključnim trenucima. Ovaj trenutak će sigurno ostati u sećanju ljubitelja fudbala dok budu pratili razvoj situacije u drugom delu utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter