0
Košarka
Nikola Jović

Nikola Jović (FOTO: Miami HEAT/X)

JOVIĆ BESNEO, SUDIJE GA ŠOKANTNO IZBACILE SA MEČA: Spolstra morao da brani svog igrača!

Objavljeno: 06.03.24 u 09:43

Za sudije u košarci je jedno konstantno, a to je da su konstantno povremeno neshvatljive, nevezano za kontinent.

Majami je uz velike muke u prethodnoj noći savladao otpisani Detroit, a rezultat meča iznosio se 118:110.

Ipak, meč je obeležilo isključenje Nikole Jovića, nakon bizarnih sudijskih odluka, a trener Erik Spolstra stao je u odbranu svog košarkaša.

 

– Sigurno neću da „razbijam“ ovo što radi. Mi volimo strast, volimo takmičarski duh, volimo kada se momci tome prepuste. Mislim, video sam mnogo ljudi koje odgurnu loptu od sebe posle neke sudijske odluke, on čak nije ni bio previše uzbuđen zbog te situacije, a dobio je tehničku grešku. Kod one druge… Imao je jednu kratku emocionalnu reakciju – rekao je Erik, potom dodao.

– Pa, to svi imaju, i veliki igrači, takođe. Da li će to biti momenat iz kog nešto može da se nauči? Da, ali meni se sviđa kako je taj momak pun entuzijazma o takmičenju. Sviđa mi se koliko mu sve ti znači. I, on sa tim sazreva. A kada ste zreliji, onda i vaša ličnost dolazi sve više do izražaja. To je dobra stvar! – rekao je Spolstra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter