0
Košarka
Nikola Jokić

Nikola Jokić (FOTO: Denver Nuggets/X)

JOKIĆ STIŽE U ABU DABI: Istorijski dogovor Arapa i NBA lige!

Objavljeno: 06.03.24 u 20:11

Evo za kada je planiran ovaj spektakl

Denver Nagetsi planiraju da se pripreme za predstojeću NBA sezonu na internacionalnom terenu, jer će otputovati u Abu Dabi gde će odigrati dve predsezonske utakmice protiv Boston Seltiksa. Ove uzbudljive susrete najboljih NBA timova možemo očekivati 4. i 6. oktobra ove godine.

Ovo nije prvi put da NBA timovi prelaze okean kako bi odigrali utakmice van Sjedinjenih Američkih Država, ali svaki put je poseban doživljaj za ljubitelje košarke širom sveta. Emirate će posetiti Denver Nagetsi i Boston Seltiksi, dva tima sa velikom istorijom i armijom strastvenih navijača.

Ova poseta Abu Dabiju predstavlja i nastavak tradicije, s obzirom da NBA igrači igraju van svojih granica još od sezone 1987/1988. Košarkaški entuzijasti iz Emirata će imati priliku da uživaju u vrhunskom košarkaškom spektaklu, gde će se susresti najveće zvezde današnjice.

Duel između Denver Nagetsa i Boston Seltiksa obećava da će biti nezaboravan događaj u Abu Dabiju, pružajući publici priliku da svedoči veštinama, brzini i taktičkom umeću najboljih košarkaša na svetu. Ove utakmice neće samo zadovoljiti strastvene navijače, već će i promovisati ljubav prema košarci i unaprediti globalnu prisutnost NBA lige.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter