2
Domaći fudbal

Matheus Bonifacio Saldanha celebrates after scoring a goal Mateja Stjepanovic, Leonard Owusu, Xander Severina, Aldo Kalulu during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Javor Ivanjica and Partizan at stadium kraj Moravice on February 10, 2024 in Ivanjica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ITALIJANI SVE OTKRILI: Partizan odbio 12 miliona evra za svoje ključne igrače!

Objavljeno: 06.03.24 u 20:56

Nisu hteli da se reše njihovih usluga

Partizan je uspeo da sačuva svoje ključne igrače tokom zimskog prelaznog roka, odbijajući primamljive ponude za Mateusa Saldanju, kako bi ojačao sastav pred prolećni deo sezone. Fenerbahče je pokušao da dovede najboljeg strelca Superlige u svoje redove, nudeći oko 10.000.000 evra, ali crno-beli su ostali nepokolebljivi, smatrajući Brazilca ključnim faktorom u borbi za titulu.

Italijanski portal „Tutomerkato“ otkriva da su pored Fenerbahčea još dva kluba pokazala ozbiljno interesovanje za Saldanju. Torino je iskazao interes, ali konkretni razgovori nisu usledili, jer Partizan nije bio spreman da se odrekne svog udarnog igrača. Drugi klub, belgijski Gent, je tražio hitno rešenje za napadačku liniju nakon prodaje nekoliko igrača tokom zimskog prelaznog roka. Gent je ponudio 10.000.000 evra za Saldanju, ali se navodi da bi se kontakt između dva kluba mogao uspostaviti tek tokom letnjeg prelaznog roka.

Osim toga, italijanski portal pominje i interesovanje Verone za vezista Partizana, Ksandera Severina, za koga su nudili 2.000.000 evra. Međutim, Partizan je odbio ponudu, navodeći da su već izgubili dvojicu bitnih igrača, Belića i Ilića, te da ostali ključni nosioci nisu na prodaju.

Podsećamo da su prodajom Ilića i Belića, Partizan već inkasirao oko 8.500.000 evra tokom zimske prelazne sezone. Ostanak ključnih igrača poput Saldanje i Severina jasno pokazuje ambicije Partizana da zadrži konkurenciju i nastavi borbu za šampionski naslov u Superligi Srbije.

16
2

2 Komentara

  1. Falimo te Boze da je Partizan odbio ponudu, jednom vec! Ako momci dobor odigraju mogli bi nam doneti pravo bogatstna i da nastave dobro igrati i bice sve po nasim zeljama.
    Partizn konacno ima dobru ekipu koja privlaci menadzerske oci!Uopste nisam van pameti ako kazem da bi Saldanha sa 25golova i vise i 12-15 asistencija mogao doneti i min 15M evra a maali pobegulja je paklena masina koja ako nastavi moze da bude vrlo trazena roba u Ligama petica!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter