0
Evroliga

Danilo Andjusic (FOTO: Starsport)

ANĐUŠIĆ PRED MILANO: ‘Veoma iskusna ekipa, imamo kvalitet i taj timski duh!’

Objavljeno: 06.03.24 u 16:25

‘Svima nam je prijala ova pauza, da se resetujemo da se vratimo motivisaniji.’

Košarkaši Partizana gostuju ekipi Olimpije Milano u okviru 28. kola Evrolige u petak od 20:30 u areni ‘Forum’.  Pored trener Željka Obradovića, svoje utiske o ovom susretu izneo je i Danilo Anđušić. On je naveo da igraju protiv veoma iskusne ekipe i da moraju da pokažu najbolju igru kako bi došli do pobede koja im je izuzetno važna u borbi za plej-in.

-Oni su veoma iskusna ekipa, ali još ne znamo u kojem će sastavu da nastupe jer su u poslednje vreme imali problema sa povredama. Ali bez obzira na to, oni su iskusni i kvalitetni igrači. Ove sezone igraju dosta promenljivo. Mislim da će da odigraju kvalitetno, pošto im je ova utakmica važna za priključak za ‘plej-of’. Uz to su i domaćini i moramo da prikažemo našu najbolju igru, da bismo uspeli da dodjemo do pobede – rekao je.

Dodao je da dobra atmosfera vlada u timu.

-Atmosfera je super, naravno da je bolje kada se pobeđuje. Sve je drugačije i pozitivnije i nadam se da ćemo da nastavimo u tom ritmu – nastavio je on.

Prijala im je pauza.

-Svima nam je prijala ova pauza, da se resetujemo da se vratimo motivisaniji. Promenilo se to što znamo da je svaka utakmica sada kao finale. I u ABA ligi i Evroligi, za drugo mesto, odnosno za plej-of. I iz tog razloga smo svi još više motivisaniji. Spremni smo, imamo kvalitet i znam da imamo i taj timski duh. I to je bitno za dobre rezultate i opet kažem, pozitivnije je posle važnih pobeda, nego kada se gubi. Nadam se da ćemo da nastavimo sa dobrim rezultatima. Posle toga će sve da bude lakše – istakao je.

Zadovoljan je igrom svog tima na poslednjih nekoliko mečeva.

-Na terenu radiš svoj posao najbolje što možeš, da pomogneš ekipi i to je najvažnije – jasan je Anđušić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter