0
Fudbal

Grobari (FOTO: Starsport)

SPREMA SE SPEKTAKL NA ‘MARAKANI’: ‘Grobari’ u jednom danu kupili 5.000 ulaznica!

Objavljeno: 05.03.24 u 19:45

Spremni za meč sezone.

U okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije odmeriće snage Crvena zvezda Partizan u subotu od 17 časova na stadionu ‘Rajko Mitić‘ u 172. ‘večitom derbiju’. Ovaj okršaj biće od velike važnosti, jer ko bude izašao kao pobednik biće bliži tituli, a ‘crno-beli’ su pol poziciji pošto su vodeći na tabeli sa 59 boda, jednim više od ljutog rivala.

Veliki motiv vlada kod oba tabora, a ‘Grobari’ su odlučili da popune južnu tribinu i pruže svojim izabranicima veliku podršku i konačno bude sprektakl. Tim iz Humske je dobio 5.000 karata koje su najvatrenije pristalice Partizana pokupovale u jednom danu, što znači da vlada veliko interesovanje za ovaj okršaj.

Dobre vesti za ‘crno-bele’ je što će od Zvezde dobiti u dodatni kontigent karata za južnu i zapadnu tribinu sektor jedan. Te karte će da se pradju na blagajnama stadiona u Humskoj od srede od 10 časova. 

BONUS SADRŽAJ:

TOPIĆ VISOKO KOTIRAN NA NBA DRAFTU: Košarkaš Zvezde se svi više napreduje!

4
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter