0
Fudbal

Dragan Stojković Piksi (FOTO: Starsport)

PIKSI IZABRAO SA KIM ĆE NAPASTI RUSIJU I KIPAR: Dvojica debitanata na spisku selektora!

Objavljeno: 05.03.24 u 12:10

Velika čast za ‘crno-bele’

Reprezentacija Srbije u okviru priprema za Evropsko prvenstvo Nemačkoj igraće u martu protiv Rusije i Kipra. Selektor Dragan Stojković će na ovim mečevima računati i na dvojicu debitanata, a to su Jan-Karlo Simić iz Milana, ali i napadač Partizana Samed Baždar.

Simić je u dresu ‘Rosonera’ pokazao da se radi o ozbiljnom igrači i da na njega može da se računa. Sa druge strane Baždar pruža sjajne partije u ‘crno-belom’ dresu, bio je strelac protiv Radnika Železničara iz Pančeva, a napad ‘Orlova’ dobija novo društvo. Biće ovo sjajna provera i verovatno veliki motiv debitanata.

Na spisku su još i:

Golmani: Vanja Milinković-Savić, Predrag Rahjković, Đorđe Petrović, Mile Svilar

Odbrana: Nikola Milenković, Erhan Mašović, Jan-Karlo Simić, Strahinja Eraković, Milan Gajić, Matija Nastasić, Strahinja Pavlović, Srđan Babić, Aleksa Terzić, Filip Mladenović

Vezni red: Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Sergej Milinković-Savić, Saša Zdjelar, Srđan Mijailović, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Lazar Samardžić, Filip Kostić, Dušan Tadić

Napad: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović, Petar Ratkov, Samed Baždar

FOTO: FSS

BONUS SADRŽAJ:

DOBRE IGRE U PARTIZANU SE ISPLATILE: Crno-beli dali reprezentaciji još jednog napadača! (FOTO)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter