0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NADALA ČEKA PAKAO: Obavljen žreb za Indijan Vels, Novaku ozbiljni rivali tek od četvrtfinala!

Objavljeno: 05.03.24 u 11:45

Žreb je rekao svoje

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će biti slobodan u prvom kolu Indijan Velsa, a potencijalni rival u polufinalu mu je Danil Medvedev.

U drugoj polovini žreba ostali su Karlos Alkaras, branilac titule, i Janik Siner, osvajač Australijan opena.

Moguća četvrtfinala, prema nosiocima, uključuju mečeve: Đoković – Hubert Hurkač, Danil Medvedev – Holger Rune, Andrej Rubljov – Janik Siner, Karlos Alkaraz – Saša Zverev.

Đoković će započeti svoj nastup od drugog kola, gde će se sastati sa boljim iz duela Aleksandra Vukića i kvalifikanta. Nakon toga, potencijalno će se suočiti sa Tomasom Martinom Ečeverijem, a zatim sa Igom Amberom ili Tomijem Polom.

Karlos Alkaraz će u drugom kolu igrati protiv pobednika duela između Van Aša i Arnaldija, dok će Janik Siner početi od boljeg iz meča Giron – Kokinakis.

Danila Medvedeva prvo očekuje susret sa pobednikom duela Kobolija i Karbaljesa Baene, dok će Rafael Nadal odmah u prvom kolu igrati protiv Miloša Raonića, a potencijalno sa Holgerom Runeom u drugom kolu.

Dušan Lajović će se u prvom kolu sastati sa Emilom Rusuvorijem, dok će Miomira Kecmanovića čekati duel sa Lorencom Sonegom.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter