0
Fudbal

(191028) -- PARIS, Oct. 28, 2019 (Xinhua) -- Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain celebrates his goal during the Ligue 1 match against Olympique of Marseille at the Parc des Princes in Paris, France on Oct. 27, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

LEGENDARNI HOLANĐANIN JASAN: ‘Mbape veruje da može da osvoji sve sa Realom!’

Objavljeno: 05.03.24 u 15:57

‘Ako te pozove Real, uvek kažeš – da.’

Fudbaler Pari Sen Žermena, Kilijan Mbape obavestio je klub da neće nastaviti saradnji, pa će na leto sjajni napadač biti slobodan u pronalaženju sredine. Po svemu sudeći Fracnuz će postati novi igrač Real Madrida, koji godinama unazad žudi da dovede brzonogog asa.

Legendarni Holanđanin, Rud Gulit je istakao da je Realu nemogoće reči ne.

-Real Madrid je najveći klub na svetu. Ako te pozove Real, uvek kažeš – da, ne kažeš – ne. Jasno je zašto Real želi da u svojim redovima ima najboljeg igrača. Tako su doveli Kristijana Ronalda i druge vrhunske igrače – rekao je i dodao:

-Jasno mi je da Mbape veruje da može da osvoji sve sa Realom. Trener Reala Karlo Anćeloti može to da iskontroliše. On mora da se pobrine da se igrači prilagode jedni drugima. Ne mislim da je Mbape sebičan, on je vrlo društven. Brzo će da se prilagodi timu kao što je to uradio Džud Belingem – istakao je Gulit.

BONUS SADRŽAJ:

PEH ZA JUVENTUS PRED ATALANTU: Bez Vlahovića na tim iz Bergama!

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter