0
Tenis

FOTO. Starsport

IZAŠLE KVOTE ZA FAVORITA INDIJAN VELSA: Evo kako se Novak kotira!

Objavljeno: 05.03.24 u 14:50

Kladionice rekle svoje.

Masters u Indijan Velsa počinje 8. marta, a takođe je održan i žreb. Najbolji teniser sveta, Novak Đoković biće slobodan u prvom kolu, dok će mu u polufinalu potencijalni rival biti Danil Medvedev.  U drugoj polovini žreba ostali su Karlos Alkaras, branilac titule, i Janik Siner, osvajač Australijan opena.

Đoković će započeti svoj nastup od drugog kola, gde će se sastati sa boljim iz duela Aleksandra Vukića i kvalifikanta. Nakon toga, potencijalno će se suočiti sa Tomasom Martinom Ečeverijem, a zatim sa Igom Amberom ili Tomijem Polom. Nole igra ovaj turnir posle pet godina, a prema kladionicama favorit je za osvajanje.

Naime, kvota na Đokovića je 3, dok je najveći konkurent prvom reketu sveta, Janik Siner sa kvotom 4. Koeficijent na Karlosa Alkaraza je 5, a Medvedeva 9. Rafael Nadal koji se vraća nakon dužeg vremena na teren nije među favoritima, pošto je kvota na njega čak 36.

BONUS SADRŽAJ:

‘GROBARI’ MOGU DA ODAHNU: Kapiten Partizana spreman za najvažniji meč sezone!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter